Webhosting serverPakket: Webhosting starter

Heeft u ruimte nodig op internet voor een kleine website en e-mail faciliteit voor uw startende onderneming? Dan is dit het pakket dat het beste binnen uw internetstrategie past.
Specificaties
Webruimte: 50 Mb
Dataverkeer: 1000 Mb
E-mail accounts: 5
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Webhosting serverPakket: Webhosting ervaren

Heeft u een middelgrote website met een forum, fotoalbum of een videospeler en niet al te veel bezoekers? Dan is dit het pakket die het beste aansluit bij uw website en e-mail faciliteit.
Specificaties
Webruimte: 150 Mb
Dataverkeer: 5000 Mb
E-mail accounts: 25
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Webhosting serverPakket: Webhosting professional

Bent u ondernemer die langer bestaat, een website heeft met veel bezoekers en geen genoegen neemt met een kleiner pakket? Dan is dit pakket de aanrader voor uw website en e-mail faciliteit.
Specificaties
Webruimte: 600 Mb
Dataverkeer: 15000 Mb
E-mail accounts: Onbeperkt
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Resellerhosting starterPakket: Reseller starter

Heeft u bijvoorbeeld een projectbureau en meerdere websites onder beheer? Dan kunt u al deze websites met e-mail faciliteit eenvoudig beheren via ons beheersysteem.
Specificaties
Webruimte: 1000 Mb
Dataverkeer: 30000 Mb
Websites: 20
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Resellerhosting professionalPakket: Reseller professional

Heeft u veel websites in beheer of wilt u een hoste onderneming beginnen zonder inverstering? Met dit pakket kunt u eenvoudig de websites en e-mail faciliteit van u of uw klanten verzorgen.
Specificaties
Webruimte: 3000 Mb
Dataverkeer: 50000 Mb
Websites: 50
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Storingen

Op dit moment zijn er geen storingen bekend.

Onderhoud

Momenteel is er geen onderhoud geplant.

Wat kost een website?

Wat kost een website? Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij er over denken om een website te laten maken. Helaas is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van de website altijd verschillend zijn.

Wat kost een goede website gemiddeld?

De prijs van een website is afhankelijk van een aantal factoren. Wij ontwikkelen websites voor 1000 euro, maar wij maken ook websites voor 40000 euro. U zult bijvoorbeeld begrijpen dat een webshop meer kosten met zich mee brengt dan een eenvoudige informatie website.

Wat kost mijn website?

Laten we de vraag daarom anders formuleren, namelijk: Wat kost mijn website? Op deze vraag hebben wij uiteraard een antwoord. U kunt ons deze vraag stellen door een offerte aan te vragen via deze website. Hoe nauwkeuriger u de offerte aanvraag in vult, des te gedetailleerder kunnen wij u de offerte leveren.  

Wat kost mijn website na oplevering?

Wist u dat een website na oplevering ook kosten met zich meebrengt. Uw website moet gehost worden, ook wel webhosting genoemd. De kosten voor webhosting liggen voor de meeste websites rond de 100 euro per jaar.

De kosten voor traffic naar uw website

Na oplevering van uw website, wilt u ook dat er doelgerichte bezoekers naar uw website komen. Het verkrijgen van doelgerichte bezoekers brengt kosten met zich mee. Met een effectieve internet marketing campagne, zullen wij uw website op het internet promoten. De kosten voor zo'n marketing campagne liggen rond de 500 euro per maand.

Let niet alleen op de kosten van uw website!

Staar u alstublieft niet blind op de kosten van uw website. Belangrijk is te kijken naar wat uw website oplevert of juist kan opleveren. Door effectief en bij de juiste partij in een website te investeren kunt u rendement halen uit uw website. Vergelijk daarom verschillende website ontwikkelaars met elkaar en laat een winstgevende website maken.

Nieuws Vwebhosting

Nieuws Vcreations

Webhosting soorten

Ontwikkeling

Plaatsen in onze regio

Veel gestelde vragen

Contactgegevens

Vcreations webdesign BV
Einsteinweg 49A
3404 LJ IJsselstein (Utrecht)

Telefoon: (+31) 030 760 30 30
E-mail: info@vcreations.nl