Webhosting serverPakket: Webhosting starter

Heeft u ruimte nodig op internet voor een kleine website en e-mail faciliteit voor uw startende onderneming? Dan is dit het pakket dat het beste binnen uw internetstrategie past.
Specificaties
Webruimte: 50 Mb
Dataverkeer: 1000 Mb
E-mail accounts: 5
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Webhosting serverPakket: Webhosting ervaren

Heeft u een middelgrote website met een forum, fotoalbum of een videospeler en niet al te veel bezoekers? Dan is dit het pakket die het beste aansluit bij uw website en e-mail faciliteit.
Specificaties
Webruimte: 150 Mb
Dataverkeer: 5000 Mb
E-mail accounts: 25
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Webhosting serverPakket: Webhosting professional

Bent u ondernemer die langer bestaat, een website heeft met veel bezoekers en geen genoegen neemt met een kleiner pakket? Dan is dit pakket de aanrader voor uw website en e-mail faciliteit.
Specificaties
Webruimte: 600 Mb
Dataverkeer: 15000 Mb
E-mail accounts: Onbeperkt
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Resellerhosting starterPakket: Reseller starter

Heeft u bijvoorbeeld een projectbureau en meerdere websites onder beheer? Dan kunt u al deze websites met e-mail faciliteit eenvoudig beheren via ons beheersysteem.
Specificaties
Webruimte: 1000 Mb
Dataverkeer: 30000 Mb
Websites: 20
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Resellerhosting professionalPakket: Reseller professional

Heeft u veel websites in beheer of wilt u een hoste onderneming beginnen zonder inverstering? Met dit pakket kunt u eenvoudig de websites en e-mail faciliteit van u of uw klanten verzorgen.
Specificaties
Webruimte: 3000 Mb
Dataverkeer: 50000 Mb
Websites: 50
Acces: MySQL en PHP
Maak uw keuze
SpecificatiesBestellen

Storingen

Op dit moment zijn er geen storingen bekend.

Onderhoud

Momenteel is er geen onderhoud geplant.

Vind Google mijn website?

Vinden zoekmachines uw website wel? U wilt dat uw website gevonden wordt met zoekmachines, en vooral met Google. De vraagstelling kan daarom beter zijn: Vind Google mijn website?.

Vind Google mijn website?

Dit kunt u op eenvoudige wijze zelf controleren door de naam van uw website in te voeren bij Google en vervolgens een zoekopdracht te doen. Vind Google de website? Dan zal uw website waarschijnlijk bovenaan de organische resultaten staan.

Vind Google mijn website op relevante zoektermen?

Het is helemaal niet zo belangrijk dat uw website gevonden wordt op de naam van uw website. Belangrijker is dat Google uw website vind op relevante zoektermen.

Hoe vind Google mijn website op relevante termen?

U kunt dit verzorgen door als eerst een zoekwoord analyse te doen. Dit kan met de keyword tool binnen Google Adwords. Heeft u geen Google Adwords? Zoek dan met de Google zoekmachine op termen waarvan u denkt dat deze belangrijk zijn. Zijn er veel resultaten of hebben concurrenten de website geoptimaliseerd op deze termen? Dan kunt u de conclusie trekken dat de termen belangrijk zijn en vervolgens speciaal voor deze termen landingspagina’s aanmaken.

Vind Google mijn website al?

Na enkele weken zullen de nieuwe webpagina’s geïndexeerd worden door Google en mogelijk ook getoond worden tussen de organische zoekresultaten. U kunt dit testen door te zoeken op de termen waarvoor u de pagina’s heeft aangemaakt. Staan uw webpagina’s nog niet hoog genoeg tussen de zoekresultaten? Start dan een gerichte internet marketing campagne of optimaliseer uw webpagina’s nog beter. U zult zien dat uw website steeds hoger zal komen.

Vind Google uw website niet goed genoeg?

Laat ons u helpen. Onze SEO specialisten zijn u graag van dienst. Wij geven u advies, passen uw website aan en verzorgen professionele internet marketing.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat wanneer u een website laat maken door Vcreations dat deze ook gevonden wordt met zoekmachines. Dit doen wij aan de hand van de nieuwste technieken. Wanneer u wenst dat uw website op pagina 1 of 2 komt in zoekmachines raden wij aan ook te kiezen voor een zoekmachineoptimalisatie.

Nieuws Vwebhosting

Nieuws Vcreations

Webhosting soorten

Ontwikkeling

Plaatsen in onze regio

Veel gestelde vragen

Contactgegevens

Vcreations webdesign BV
Einsteinweg 49A
3404 LJ IJsselstein (Utrecht)

Telefoon: (+31) 030 760 30 30
E-mail: info@vcreations.nl